Bemutatkozás

Cégünk, Merker Kft. alapítása, 1993 óta foglalkozik kiemelt minőségű szerszámok kis és nagykereskedelmével. Az elmúlt több mint 20 év a biztosíték az Ön számára, hogy cégünkre és színvonalas kiszolgálásunkra hosszútávon számíthat. Ügyfeleink elégedettsége és töretlen bizalma jelzi szolgáltatásaink minőségét.

Webáruházunkat 2010-ben nyitottuk meg, mint hivatalos partner.

Cégünk az ország egész területén mindenki számára lehetővé teszi az általunk forgalmazott termékek elérhetőségét. Széles termékválasztékunk és stabil raktárkészletünk jó hátteret biztosít, hogy Ön gyorsan és egyszerűen hozzájusson a kiválasztott termékéhez.
Amennyiben nem tud választani, esetleg kérdése merülne fel nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel segítenek Önnek a megfelelő termék választásában. Számunkra az Ön érdeklődése egy újabb lehetőség, hogy megismertethessük Önnel az általunk forgalmazott termékek minőségét, tartósságát. Ha eddig kereste a megfelelő, megbízható partnert – megtalálta!

További Céginformációért kérem kattintson ide.

További kérdése esetén keresse bizalommal Ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon könnyedén!

Az ország egész területére szállítunk - kérje házhoz vagy akár Pick Pack Pontra. Fizessen utánvéttel vagy kártyával - Nálunk a döntés az Öné!