Gyakran Ismételt Kérdések

Mindenkinek egy számára ismeretlen honlap az újdonság erejével bír.  Honlapunk készítésénél fontosnak tartottuk, hogy könnyen áttekinthető és használható legyen. Amennyiben kérdése merülne fel – csokorba szedtük önnek a legfontosabbakat.

Termékekkel kapcsolatos kérdések
A webáruházban szereplő termékek új termékek??

Csak és kizárólag új termékeket forgalmazunk.

Az árak tartalmazzák-e az Áfát??

Igen, a webáruházunkban szereplő árak mind bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os forgalmi adót.

A termékek garanciálisak-e??

Igen, minden forgalmazott termékünk rendelkezik garanciával. A garancia időtartama általánosan egy év. Konkrét információt a termék adatlapján a paraméterek alpontban talál. Bővebb információért kollégáink állnak rendelkezésére.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések
Az ország egész területére szállítanak??

A rendelt termékeket az ország minden pontjára kiszállítjuk.

orszag_small

Hogyan vehetem át a terméket??

A termékeket a vásárlóink kényelmét szem előtt tartva a következő módon veheti át:

  • Személyes átvétel: Pécs, Nagypostavölgyi út 72.
  • Házhoz szállítás: A termékek kiszállítását szerződött partnerünk a Transoflex végzi. Ezt az opciót választva ön akár otthonába kérheti termékünket.TOF_lg_60m100y_schwarz_groß
  • Pick Pack Pont: Rendelje meg online a terméket és válassza ki a több mint 600 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt (RELAY, inmedio, OMW, Playersroom, MOL, Sportfactory, Playmax, Co-oP Star, avanti). A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.PPP_banner

További információt a Szállítás menüpont alatt talál.

Hogyan fizethetek??

Rendelését többféle módon rendezheti.

Házhoz szállítás esetén fizethet előre utalással, online bankkártyával, PayPal-al, de akár közvetlenül futárunknak a termék átvételénél.

Amennyiben Pick Pack Pontra kéri a szállítást fizethet előre utalással, online bankkártyával, PayPal-al, de akár személyesen az átvevő ponton készpénzzel illetve bankkártyával.

Személyes átvétel esetén fizethet előre utalással, online bankkártyával, PayPal-al, de akár személyesen a termék átvételénél.

Mennyibe kerül a szállítás??
  • Személyes átvétel esetén ön ingyenesen átveheti termékünket.
  • Ha ön házhoz szállítást kér, akkor az ország bármely pontjára, súlytól, mérettől függetlenül 1190.- Ft-ot fizet. Ez körülbelül annyi mint 3 buszjegy ára. Amennyiben 20000 Ft felett rendel, a szállítási díjat cégünk átvállalja.
  • Amennyiben az ország bármely 600 Pick Pack Pont egyikére kéri rendelését, úgy azért 1190.- Ft-ot fizet.
Hogyan kapom meg a számlát??

A számlát minden esetben a rendelésével a csomagban mellékeljük.

Milyen intervallumban szállít a futárszolgálat??

Szerződött partnerünk a Trans-O-Flex reggel 9 és 18 óra között szállít.

Kapok visszaigazolást rendelésemről??

Rendelése leadását követően automatikus levelet kap rendszerünktől, melyben megadott adatai, a rendelt termékek és a fizetendő végösszeg szerepel.

Minden esetben a rendelés megerősítésre kerül. Kollégánk telefonon és/vagy email-en felveszi önnel a kapcsolatot. Értesíti a szállítás időpontjáról, átvehetőségéről.

Módosíthatom rendelésemet??

Rendelésének tartalmát, a szállítás módját a feladás napjáig módosíthatja.

Visszaküldhetem a terméket??

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg az Ön igényeinek, joga van azt a kézhezvételtől számítva 15 napon belül visszaküldeni. A visszaadott terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan kiszállításra került (eredeti csomagolásban az összes tartozékkal, ép címkékkel és a vele kapott iratokkal). A termékeket csak bontatlan gyári csomagolásban küldheti vissza. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Amennyiben szeretné – személyesen is visszajuttathatja hozzánk telephelyünkre (H-7631 Pécs, Nagypostavölgyi út 72.).

Visszaküldést követően hogyan kapom vissza a termék árát??

Amint a termék beérkezik hozzánk – leellenőrizzük. Ha a termék állapotát minden szempontból megfelelőnek találjuk, akkor sztornózzuk a számlát és visszautaljuk a vételárát. Az összeget minden esetben banki átutalás segítségével juttatjuk vissza Önhöz. Ebben az esetben meg kell adnia a bankszámlaszámot, valamint a számlatulajdonos nevét.

Kérd házhoz!

Rendelésedet, amennyiben a termék raktáron van 24 órán belül eljuttatjuk hozzád körülbelül 3 buszjegy áráért. Ha 20000 Ft felett rendelsz a szállítás díjmentes!

Válassz 600 pont közül - kérd Pick Pack-ra!

A Pick Pack Pont, megbízható, rugalmas személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5 munkanapig átveheti a megvásárolt termékeket.

Gyere el hozzánk személyesen!

A termékeket Pécsi székhelyünkön személyesen átveheted. Várunk sok szeretettel!

Fizess könnyedén!

Utánvéttel
Online, bankkártyával
PAYPAL-al
Előre utalással

További kérdés merült fel?

Keresse ügyfélszolgálatunkat!